மார்ச்சு 25, 2023 இதழ்
தமிழ் வார இதழ்

2023 Liv Golf Mayakoba lehetőség, választások, foglalkozás

வழக்கறிஞர் ராஜாசுந்தர் ராமன்

Apr 27, 2024

Collin Morikawa-1½ (-105)-125Gary Forest+1½ (-125)+105 Itt Morikawa egy kis kedvenc Gary Woodlanddal szemben, ami azt jelenti, hogy a sportfogadások azt jósolják, hogy Forest fölé kerül. A Morikawának csak annyit kell tennie, hogy a következőket keresse, hogy sokkal több legyen, mint Woodland, és ugyanez vonatkozik Forestre is. A Morikawa új jutaléka anyagilag nem annyira kifizetődő, mint amennyire ő a kedvence.

betting

  • A friss hajóutak kiváló Bentgrass/Fescue egyesülést alkotnak, és a Poa Annua zöldjein biztosan átlagosan 6000 négyzetmétert fogsz játszani, és gurulsz, hogy segíts a 10,5-ös ütésmérőben.
  • A bajnok kiválasztása a golfverseny kezdete előtt humoros lehet, és több mint fogadó vállalkozások kínálnak lehetőséget arra, hogy mindenki számára segítsenek keresni a PGA Tour versenyeken.
  • A címvédő Cameron Smith tulajdonképpen az idei év hangulatától megsemmisült, mivel csatlakozott a friss LIV Golf League-hez.
  • A mobiltelefonos szerencsejátékokhoz hasonlóan az alkalmazások is letisztult módot kínálnak a kedvenc tevékenységeihez kapcsolódó szerencsejáték-oldalak megnyitására.

<p fogadas-sport.com Erőforrások >De nem, sok ilyen sürgős és valutával kapcsolatos ajánlat közepette a szerencsejátékosoknak szem előtt kell tartaniuk, hogy itt csak te lehetsz nyerő. És általában, mint talán nem, a friss trófea edzése A hétvégi napközi nem tartozik a függőben lévő márkák közé. A TheSportsGeek.com nem internetes fogadási szolgáltató, egyébként bármilyen szerencsejáték-weboldal.

Frissített karakteripari nehézségi lehetőség: Preferenciák, Bölcs felfedezés, Elég idő teszt

A srác amellett, hogy találkozott a legjobb héttel az évszakaikból, 9 ütést viselt a módszeren az új napon, ő a következő legjobb eredményességük. Ha ezzel az online játékkal játszol, el akarod távolítani a szőrszálaidat… Jól tetted azonban, hogy Lucasnak, aki rendkívül érdemes bajnok lett az új PGA Touron, azonnal az elmúlt évek putterének sötét percei után. Az Unibet mobilra költözött, hogy megkönnyítse egy nyerő fogadás megtételét. Íme néhány saját mobil szerencsejáték-szoftverünk, amely lehetővé teszi, hogy minden eddiginél egyszerűbben téteket helyezzen el a mobilról. A sportfogadások mobilalkalmazása bármire képes a játékról, az élő fogadásokról és az online közvetítésekről.

Parlay szerencsejáték

A friss Champion Industry Difficulty egy hozzáértő golfozót fogad világszerte, hogy segítsen megküzdeni egy alacsonyabb, 20 golfozós mezőny ellen. Az eseményt a Padraig Harrington szervezi, ami jó eredményeket hoz a Tiger Woods Basis számára. A FedExCup diavetítés utolsó élménye a múlt héten ért véget az RSM Vintage-hez, de a 2023-as tizenkét hónap letelte előtt még mindig szerepel a golf.

Pontosan így választottuk ki az összes bukmékerünket, hogy segítsünk a golfra fogadni

Elméletileg semmi sem korlátozza a jövőbeni tétek szintjét. Valójában, bár nem, a friss oddsmakerek esélyt adnak a közelgő események megszerzésére, a szerencsejátékosok számára is választás lehet. Egy népszerű jövőbeli választás az, hogy egy játékos hány legnagyobb versenyt nyer meg gyakran a megerősített szezonban.

Los Angeles-i pályák: A tökéletes golfnyitás, milliárd

Ön mellett, hogy határozottan, ezenkívül alaposan át kell tekintenie a korábbi versenyeket, amelyeket egy adott úton játszottak. Ismétlem, általában bizonyos játékosok teljesítenek a legjobban az adott programokon, és ezért minden évben jelentős játékválasztékot jelentenek. Ha Ön olyan személy, aki pénzes téteket biztosít más játékhelyeken, akkor a személyes választás az Ön számára. Egyedülálló fogadások adhatók a versenyre vagy a csillaggal megjelölt golyókra. Figyelembe véve a monitor többszörös előfordulását, biztosan nem hinné, hogy a friss tenisz szerencsejáték-platform még mindig működik.

A Theegala ezzel párhuzamosan figyelmen kívül hagyta az új bevágást, a legújabb kezdetüket. Bár nem, megnyerte a legújabb Fortinet-tornát 2009 őszén, és a Zozo Championshipen (T-19) a legjobb 20-ba kerülhetsz. Az új, 32 éves randevú valójában egy kétnapos DPWT bajnok, aki egy kategóriával több, mint mostanában sok riválisa. Megszerezte a Difficulty Concert turnéját, hamarosan megszerezte az új 2019-es Korn Ferry Trip Title címet, majd a második helyen végzett a 2020-as WGC-FedEx St Jude Invitational versenyen.

Azonban egy kisebb, keskeny úton, mint például a Harbour City, érdemes megcéloznia azokat a golfozókat, akik eltalálják a pályákat, és zöldségeket is fogyaszthatnak. Téteket tehet mindkét teljes eseményre, különben magányos golyós meccsre. Beleértve, State Michael Jordan Speith elérhető a 20/1. lépéstől, így megnyerheti az új eseményt. A belső tét 50 dollárt helyez a Speithre, hogy megnyerje a vadonatúj versenyt a 20/1-től, és lehet, hogy 50 dollár kerül a Speith-re, hogy a cuatro/step 1-nél a legnagyobb 5. helyen végezzen. Jól ismert megfigyelő játékosok amelyeknek ötven/1 vagy nagyobb az esélye, belépnek a bajnok rendszerébe a hétvégére. Az egyszerűség miatt ez a legnépszerűbb teniszfogadási forma.


வழக்கறிஞர் ராஜாசுந்தர் ராமன்

இவரது மற்ற கட்டுரைகளைக் காண இங்கே சொடுக்குங்கள்.

கருத்துக்கள் பதிவாகவில்லை- “2023 Liv Golf Mayakoba lehetőség, választások, foglalkozás”

அதிகம் படித்தது